Tasarruf hayatın her alanında. İstanbul’da hergün ne kadar ekmek kırıntısı oluştuğunu düşünebiliyor musunuz? Ya bu kırıntıların kuşları beslemek için kullanılabileceğini?
Ekmeklerden oluşan kırıntıları değerlendirmek kuşkusuz faydalı bir yöntemdir. Fakat bunu yapmak pek kolay olmasa gerek. cuartoderecha.com adresinde bir mucidin tasaımı hiç zahmet çekmeden ekmek kırıntılarıyla kuş beslemeyi sağlıyor.
Altına kırıntıları toplayan bir boru bağlanmış delikli ekmek tahtasında oluşan kırıntılar evin dışına taşınıyor.
Tasarımcı: Curro Claret
Merhaba,
Ben ABD’de bir muhabir değilim. Ben büyük buluşlar hakkında bir hikaye yazıyorum ve ben kuş besleyici hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Kim Curro Bordo ve nasıl o bu öğeyi icat geldi?
Teşekkür ederiz!
Kelly Vicars
Hello,
I am a reporter in the U.S.. I am writing a story about great inventions and I would like to learn more about the bird feeder. Who is Curro Claret and how did he or she come to invent this item?
Thank you!
Kelly Vicars
tek kelimeyle muhteşem bir şey ödevimeyardım ettiğin için teşekkür ederim
ya bir tanede ögrenciler için hocaların bulamıyacagı siteler açıpta yapıp oraya yayınlasanız makbule geçer yani nese güzel olmş bn bunu çizcm ama aynısını deillll
çok güzel….
tüm kuşlar artık beslenebilecek:!
merhaba filiz konuyu açarmısın, 80 civarı güvercinim var hergün yemle beraber 3 bardak ekmek kırıntısı veriyorum 4-5 aydır bir sakıncasını görmedim (fırınlardaki ekmek kesme makinasından çıkan kırıntılar) uzun vadede hastalık yaparmı aydınlatırsan sevinirim.
kuşlar çok fazla ekmek yerse hastalanırlarmıss amaa
ben böyle güzel bişey görmedim. ne kadar ilginç ve işlevsel bir tasarım olmuş. Düşünenin aklına sağlık 🙂 Kuru ekmeğe muhtaç olan insanları düşününce gerçekten çok faydalı bir tasarım olmuş. Bravo…
bird flu . . . . .